İsmail Işık Anaokulu
YENİŞEHİR MAH. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS YERLEŞKESİ SK. NO 95/12 MERKEZ / SİVAS

VİZYON

Tüm çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, yaratıcı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAH GRUBU: 07:45-12:45 ÖĞLE GRUBU : 12:45-17:45 TAM GÜN GRUBU: 08:30-16:50

Pansiyon Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ, SİVAS MERKEZE 10 DK UZAKLIK MESAFESİNDE OLUP TEK VASITA İLE ULAŞILABİLİR KONUMDADIR.

OKULUMUZ, CUMHURİYET ÜNİVERSTESİ KAMPÜSÜ LOJMANLAR BÖLÜMÜNDE YER ALMAKTADIR.